Metsästyssimulaattoriin tutustuminen

Metsästysseurat ympäri Suomea alkavat pikkuhiljaa ukkoontua ja nuoria metsästyksen alkuja kaivataan kovasti metsästyksen pariin.

Lappajärven metsästysseurat ovat hankkineet, Aisaparin ja EU:n avustuksella, Simway metsästys- ja ammuntasimulaattorin. Simulaattoria käytetään metsästysharrastuksen aloittamiskynnyksen madaltamiseksi. Se mahdollistaa riistalaukausharjoittelun sekä tutustuttaa nykyisiä ja tulevia harrastajia metsästykseen ja eränkäyntiin.

Käytännössä simulaattori on jättimäinen videopeli, jossa harjoitellaan aseen käsittelyä, ammunta/riistalaukauksia ja lajitunnistusta. Harjoittelun voi tehdä joko pelin aseilla (kivääri ja haulikko) tai omalla kiväärillä (.308, 30-06 tai 9,3). Oikeita patruunoita harjoittelussa ei käytetä, vaan aseeseen ladataan pelin klikkipatruuna. Varaa mukaan myös piippurassi tms, jolla patruuna voidaan työntää ulos patruunapesästä harjoittelun jälkeen.

Simulaattoriin saa tulla tutustumaan Tiistaisin ja torstaisin klo 17 eteenpäin tiistaista 10.11.2020 alkaen. Sijainti on vanhalla lukiolla Lappajärvellä (kotiahonkuja 5) Harjoittelu on maksuton kaikille metsästäjän aluille ja hankkeeseen osallistuville. Muilta metsästäjiltä peritään 2€ osallistumismaksu.

THL:n Covid suositusten mukaista suojatoimet huomioitava tullessa (maskit ja turvavälit)
Tervetuloa tutustumaan.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *